Starten als buitenlands ondernemer

Wat ga je deze avond leren?
Wil je als buitenlandse ondernemer aan de slag? Vanavond ontdek je bij wie je aan moet kloppen om je project stevig op Nederlandse bodem te zetten. Je krijgt een beeld van de fondsen in Nederland en van de overheidsinstanties waar jij als buitenlandse ondernemer in Nederland mee te maken krijgt. En je ontdekt waar je hulp kunt krijgen als je het even niet meer weet. Dat geeft houvast.
(deze workshop was op maandag 15 januari 2024)

Over Felix Welsink
Felix Welsink voelt zich thuis op plekken waar vragen over artistieke inhoud, financiering en het stelsel samenkomen. Dat komt door zijn achtergrond in theaterwetenschappen en (gedrags)economie. Felix werkt op dit moment als beleidsmedewerker bij het Ministerie van OCW o.a. aan de totstandkoming van het Nationaal Slavernijmuseum en zit in het bestuur van theaterfestival Jonge Harten en het Makersfonds. Eerder was hij zakelijk leider van starters in de podiumkunsten. In 2020 ontving hij daarvoor het Anne Faber Stipendium: een beurs voor jong zakelijk talent in de podiumkunsten.

Het programma

Deze workshop wordt gegeven in het Engels!

17:30-18:00     Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
18:00-20:30     Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. 
20:30-21:00     Napraten | De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

  • Deze workshop is gratis voor AHK-studenten en -alumni* (afgestudeerd na 2021). 

*Ben je AHK-alumnus en vóór 2021 afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! Je kunt hier een kaartje kopen (kosten €12,50). 

- LET OP: Als je een ticket bestelt, kom je terecht in de omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je kaartje bestellen. -

Delen