#De aanpakker | Training Overtuigend Presenteren

Jij timmert goed aan de weg en ontwikkelt je tot een ware pro in het veld. Althans, dat zou je willen. De workshops binnen het thema # de aanpakker geven jou skills om je verder te ontplooien als creatieve professional.

De training Overtuigend Presenteren bestaat uit vijf trainingssessies op de dinsdagavond. Deze training is een honoursprogramme, je bent uitgenodigd om in een kleine, vaste groep aan alle vijf de sessies mee te doen. Schrijf je snel in, want er is beperkt plaats.

 

Ja, ik ben erbij!

AHK Ondernemen

Wat ga je vanavond leren?
Hoe overtuig je jouw toehoorders met jouw verhaal? Een goede presentatie gaat verder dan een mooie PowerPoint. Of je nu jouw idee moet pitchen in elf seconden of een gesprek op hoog niveau moet voeren. Als jij jouw enthousiasme en je unieke kwaliteiten op de juiste manier weet te gebruiken, zullen jouw toehoorders naar je luisteren. Na deze training ga jij vol zelfvertrouwen elke presentatie aan. Je krijgt handige handvatten om jouw verhaal op een overtuigende manier over te brengen.

Over docent Marjolein Roeleveld
Marjolein Roeleveld heeft aandacht voor jou als persoon, dat is de kracht van haar presentatietrainingen waarin eigenheid, fysiek bewustzijn en contact maken centraal staan. Marjolein studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (Academie voor Theater en Dans). Ze behaalde haar bachelor Theaterdocent in 2005 en studeerde in 2012 af aan de mime-opleiding. Vervolgens speelde zij bij diverse theatergroepen. Nu maakt Marjolein eigen voorstellingen en ontwikkelt zij presentatietrainingen zoals deze.

Over gastdocent Astrid Rose
Echte verhalen maken het verschil! Dat is het motto van Astrid Rose. Zij leert je graag hoe je een krachtig verhaal vertelt en structureert. Astrid is Head of Development bij de ELJA Foundation en werkte daarvoor als hoofd Marketing & Communicatie bij het Conservatorium van Amsterdam. Ze geeft daar nog les in presentatietechnieken en storytelling. Onder haar eigen bedrijf RoseFountain verzorgt ze presentatietrainingen. Astrid is gastdocent bij sessie 2: ‘Vertel een helder verhaal’.

"Deze training was voor mij echt een fijne schakel in mijn ontwikkeling."

Lees hier wat de alumnus Colinda Welboren heeft geleerd van de training Overtuigend Presenteren 

Programma

Dinsdag 27 februari 2024

Hoe sta je en wat is jouw houding tijdens een presentatie of gesprek? Wat doet dat met jou en met je publiek? Tijdens deze training ontdek je hoe je je lichaam in kunt zetten om een boodschap over te brengen.

Dinsdag 5 maart 2024

Hoe gebruik je jouw verhaal om impact te maken? Hoe bouw je je verhaal op en hoe bereid je je voor? Je ontvangt praktische tools waarmee je meteen aan de slag kunt. Dat geeft jou een stevige basis (*deze sessie wordt gegeven door gasdocent Astrid Rose).

Dinsdag 12 maart 2024

Hoe maak je contact met je publiek en hoe gebruik je de ruimte? In deze derde les leer je hoe je omgaat met je publiek. Hoe stuur je hun focus en hoe maak je van de ruimte je eigen plek.

Dinsdag 19 maart 2024

Hoe breng je je verhaal en waar zit je adem? In deze les leer je je stem en adem goed te gebruiken. Presenteren wordt daardoor een stuk gemakkelijker én leuker.

Dinsdag 26 maart 2024

Enthousiasme werkt aanstekelijk. De leukste verhalen zijn de verhalen die je vertelt vanuit je hart, vanuit jouw bezieling. In deze laatste les leer je dit in te zetten en te vertrouwen op de kracht ervan.

Over deze training

Zet in je agenda:

  • Vijf dinsdagen: 27-02/05-03/15-03/19-03/26-03;
  • Van: 18.30-22.00 uur;
  • De training is in het Nederlands én Engels; 
  • Locatie: AHK Culture Club, Marineterrein Kattenburgerstraat 5, Amsterdam.

Als je je aanmeldt, verwachten we je wel bij alle sessies <3. Er is plaats voor een select aantal deelnemers. De inschrijving gaat in volgorde van aanmelding. Graag tot dan! 

De training is gratis* voor AHK-studenten en -amumni (afgestudeerd na 2020). 

*AHK-alumni afgestudeerd vóór 2020 en externe bezoekers zijn ook superwelkom! De kosten voor de training bedragen €75,-.

Je kunt hier je deelnameticket kopen.
(LET OP: je komt terecht in de omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je kaartje bestellen).

 

Delen