A Crash Course in Art & Media Technology: Media Art x Society

Dit najaar vindt A Crash Course in Art & Media Technology: Media Art x Society plaats bij V2_Lab in Rotterdam. In deze editie van de Crash Course verkent lectorenplatform Onderwijs op het snijvlak van Kunst, Wetenschap en Technologie (OKWT) samen met V2_Lab, hedendaagse kunstenaars en experts uit het veld de cross-over tussen mediakunst en samenleving.

In deze Crash Course bekijken we in vier sessies hoe sociale bewegingen gericht op diversiteit en inclusie de wereld van kunst en mediatechnologie hebben beïnvloed en welke rol mediakunst heeft gespeeld in de veelheid aan identiteiten en ideologieën in de wereldwijde gemeenschap. Klik hier voor meer informatie.

De onderwerpen zijn Media Art x Feminism, Media Art x Post(?)colonialism, Media Art x
̶d̶i̶s̶Abilities en Media Art x LGBTQ+.

Tickets? Een combinatieticket voor vier avonden (€30) koop je hier.
Koop hier losse tickets.


Wanneer? De Crash Courses vinden plaats op 3, 10, 17 en 24 oktober 2023 tussen 19.00 en 22.00 uur

Waar? Bij V2_Lab in Rotterdam of online

De Crash Course is onderdeel van het tweejarige project OKWT: Arts Love Sciences and Flirts with Gamma. Lectorenplatform OKWT is binnen dit project uitgebreid met gammalectoren (OKWT❤️G) en werkt de komende twee jaar gezamenlijk aan netwerkvorming, kennisuitwisseling, een geactualiseerde onderzoeksagenda en vakoverstijgende onderwijsontwikkeling. Lees meer.

Lectorenplatform OKWT wordt medegefinancierd door Regieorgaan SIA.

Delen