Amsterdam Creative Industries Network

Als Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten vinden wij het belangrijk dat onze studenten en medewerkers buiten de grenzen van de eigen academie kunnen kijken. Wij geloven dat samenwerken met andere academies, andere hogescholen en het bedrijfsleven een toegevoegde waarde is voor de eigen ontwikkeling alsook voor het vakgebied in het algemeen.

Middels het Amsterdam Creative Industries Network (ACIN), een samenwerking van de AHK, HvA en Inholland, bieden wij onze studenten en medewerkers de mogelijkheid om met verschillende (externe) partijen samen te werken aan innovatieve en creatieve projecten. Wij geloven in een grote meerwaarde van ons creatieve talent voor de ontwikkeling van de maatschappij op zowel sociaal, commercieel, als technologisch vlak.

We nodigen een ieder dan ook van harte uit kennis te maken met het ACIN. Bekijk de verschillende projecten op de website www.amsterdamcreativeindustries.nl. Sluit je aan bij lopende of toekomstige projecten of raak geïnspireerd en stel een nieuw project voor.

Delen