Donderdag 2 februari 2023, Marineterrein (13:00 – 17:00 uur)

 

OPEN CALL

Het AHK Research Centre organiseert de derde editie van de Day of the Teacher / Researcher. Open voor alle onderzoekers binnen de AHK, in elke fase van hun onderzoek, op elk onderwijsniveau. Het thema van dit jaar: Interdisciplinaire ontmoetingen. We kijken ernaar uit om voor het eerst samen te zijn om onze onderzoekspraktijken uit te wisselen en te delen. AHK-postdoc-onderzoeker Marijn de Langen is curator van deze editie.

Er is veel onderzoek gaande binnen de AHK en er zit veel urgentie en toewijding in de projecten die we uitvoeren. Daarom bieden we de mogelijkheid om door de verschillende academies heen samen te komen om kennis over de inhoud van ons onderzoek en onze werkwijzen uit te wisselen. Deze dag gaan we dat interdisciplinaire gesprek samen aan. Laten we elkaar ontmoeten!

Het dagprogramma krijgt een praktische invulling: we zijn niet op zoek naar perfecte PowerPoint-presentaties van voltooide projecten, maar enthousiast om midden in work-in-progress te stappen en sharing-formats te delen. Met als doel zoveel mogelijk kennisuitwisseling mogelijk te maken, waardoor een ruimte van gezamenlijke verkenning ontstaat.

Sneak peek programma

We lunchen eerst samen, daarna werken we 's middags in kleinere interdisciplinaire groepen rond enkele grotere onderzoeksthema's die ons werk verbinden. Op basis van de reacties op deze oproep zullen we deze thema's identificeren.

Check deze eventpagina over een paar weken voor het exacte programma.

Wil je ook deelnemen of bijdragen aan Day of the Teacher / Researcher?

Vul het aanmeldformulier in voor 10 december. Er is een klein budget om enkele uren voorbereidingstijd te dekken.

Vragen? Stuur een e-mail naar: researchcentre@ahk.nl

 

We kijken uit naar jouw aanmelding en/of bijdrage aan de derde editie van Day of the Teacher / Researcher!

Dr. Marijn de Langen, postdoctoraal onderzoeker bij DAS Research / Tutor bij Mime Opleiding

Het laatste nieuws over onderzoek aan de AHK ontvangen?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief over onderzoek aan de AHK.

Powered by:

Delen