Faalangsttraining

Wordt jouw prestatie negatief beïnvloed door ongeremde angst? De kunstpraktijk gaat vaak gepaard aan kwetsbaarheid, maar als die je in de weg gaat staan en je niet meer optimaal kunt presteren, dan is het misschien tijd om er iets aan te doen. De AHK geeft een training met een psycholoog en een bewegingseducator. In de cursus krijg je meer inzicht in je faalangstklachten en zoek je naar de oorzaken ervan, zodat je vaardigheden kunt verwerven om met faalangst en spanning om te gaan.

InstapvoorwaardenJe kunt per mail een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek op 22 of 23 maart 2010 ter wederzijdse oriëntering op het doel en de inhoud van de training. De gesprekken zullen worden ingepland tussen 16.00 en 18.00 uur. Mail naar Mieke Mekkink via m.mekkink@ahk.nl.

Data:12, 19, 26 april, 10 en 17 mei en 7, 14, 21 juni 2010.
Maandag, 16.00 tot 18.00 uur
Locatie: Academie van Bouwkunst

Over de trainer:
Esther Boucher is studentenpsycholoog bij de Universiteit van Amsterdam en is gespecialiseerd in faalangsttrainingen. Trude Cone is danspedagoog en leert studenten hoe hun specifieke eigenheid uit te buiten voor hun kunst.

Coördinator Studie en handicap AHK:
Trude Cone is coördinator Studie + Handicap aan de AHK. Als docent wil zij studenten leren bewust om te gaan met hun (creatieve) leerprocessen en hun eigenheid omzetten in bronnen van inspiratie. Trude adviseert de AHK over gewenste veranderingen, nieuwe (leer)methoden, facilitaire voorzieningen, extra software en apparatuur die het studeren kunnen vergemakkelijken en geeft voorlichting aan studieleiders, docenten, studiebegeleiders en decanen. t.cone@ahk.nl.

Delen