Alumniavond #5: Onderzoek in de praktijk

Vrijdag 24 maart 2023 van 17:00 - 21:00 uur
Locatie: AHK Culture Club, Kattenburgerstraat 5, Amsterdam

De lente komt! Dus zetten we op vrijdag 24 maart 2023 de deuren wijd open tijdens AlumniAvond #5 van de master Kunsteducatie in Amsterdam. Deze AlumniAvond is toegankelijk voor alle alumni van de AHK en deelname is gratis. Kom je ook? Geef het door aan je oud-studiegenoten en meld je aan!

Onderzoek in de praktijk
Onderzoek in vele vormen is de rode draad van deze bijeenkomst. Daarvoor werken we samen met onze collega’s van CASE: het recent opgerichte Centre for Arts & Sciences Education. De master Kunsteducatie en CASE delen een passie voor kennisuitwisseling én experiment. Deze avond zien wij als start van meer uitwisseling tussen onze alumni en het Centre for Arts & Sciences Education. Alumni uit het CASE-netwerk delen hun onderzoeksvragen uit de praktijk. En met alle aanwezigen bespreken we hoe je kan blijven onderzoeken na je opleiding.

Over CASE (Centre for Arts & Sciences Education)
CASE is een landelijke discipline-overstijgende samenwerking tussen de AHK, St. Joost School of Art & Design / Avans Creative Innovation, Codarts, iPabo, HvA, HKU en ROCvA en Flevoland. CASE doet praktijkgericht onderzoek naar onderwijsvernieuwing en maatschappelijke innovatie op het snijvlak van kunst, wetenschap en technologie en sociaal engagement.
CASE onderzoekt, ontwikkelt en test nieuwe vormen van (kunst)onderwijs in de praktijk en legt graag verbinding met alumni uit het veld die onderzoek willen doen op dit vlak.

Alumni van alle samenwerkingspartners van CASE zijn van harte voor deze avond uitgenodigd.

Heb je zin om te brainstormen over onderzoek en je kennis, ervaring en vragen te delen met andere alumni? En ben je ook nieuwsgierig naar de activiteiten van CASE? Meld je aan via de link onderaan deze pagina.

Programma
16.30 - 17.00 u Inloop
17.00 - 17.10 u Welkom
17.10 - 18.00 u Deel 1 programma Anne Nigten (directeur CASE) en gastsprekers lichten toe wat CASE doet en onderzoekt
18.00 - 18.45 u Pauzeren en vegetarisch dineren
18.45 - 20.00 u Deel 2 programma Aan de slag in groepen met eigen vragen over onderzoek
20.00 - 20.15 u Afsluiting
20.15 - 21.00 u Borrel

Aanmelden Alumniavond #5: Blijven onderzoeken na je opleiding

Aanmelden Alumniavond #5: Blijven onderzoeken na je opleiding

Ik ben erbij op vrijdag 24 maart 2023 van 17:00 - 22:00
Delen