Het idee heb je, het resultaat kun je al haast voor je zien. Nu nog starten… Oef, dat is een drempel hè? Waar begin je, wat moet je doen, hoe bereik je de eindstreep? 

Kom, we stropen samen de mouwen op. Eind oktober gaan we van start. Je ontmoet dan een clubje medestudenten die net als jij hun droom willen waarmaken. We sparren over wat je nodig hebt om verder te komen met jouw project. Jij kiest alvast handige vervolgworkshops. Dan gaan we aan de slag. Zie je de weg vooruit even niet meer? Dan is er altijd iemand die je een duwtje in de rug geeft. 

Programma

Stap 1    Goed van start
Zaterdag 30 oktober, tussen 11 en 17 uur, geef jij je idee handen en voeten. Jij vertelt - net als je medestudenten - over je droom. Dan gaan we sparren over valkuilen en sterke punten én een plan uitwerken. Als groep inspireren en helpen we elkaar. Aan het einde van de dag pitcht iedereen de verbeterde versie van z’n plan en kies je een maatje. Je maatje is degene die jou scherp houdt en je helpt bij het vinden van oplossingen. 

Stap 2    Workshops op maat
Op 30 oktober kies je ook de workshops voor de komende maanden. Workshops die jou helpen om je droom te realiseren. Die keuze hoef je niet alleen te maken. De experts van het AHK Starterscafé, die de workshops aanbieden, geven je graag advies. Of het nu gaat om je tarief bepalen, jezelf profileren, subsidies aanvragen of iets heel anders, er is volop keuze. Jij bepaalt je eigen pakket, helemaal op maat.

Stap 3    Online coaching erbij
In november én in april zie je de groep weer, als je dat wilt tenminste, tijdens online coachingsessies van twee uur. Je wisselt ervaringen uit. Ieder deelt de lastige momenten, die nu eenmaal bij zo’n project horen, en samen gaan we op zoek naar oplossingen. Coach Onno van Swigchem* geeft je graag een duwtje in de goede richting.

Stap 4    Terugkomdag
Op 5 juni is er een terugkomdag, waar jij heel welkom bent. Dan laten we elkaar zien waar we nu staan, praten we over wat we onderweg zijn tegengekomen en luisteren we naar gouden tips van de groep én Onno. Zo weet jij wat jou te doen staat om jouw project écht te lanceren.

Begeleiding

Onno van Swigchem
Onno van Swigchem begeleidt de groep. Hij is saxofonist, componist en bandleider en realiseerde projecten met dans, film, op locatie in binnen- en buitenland. Daarnaast geeft Onno lessen en talenttrainingen op het conservatorium in Arnhem (ArtEZ, University of the Arts) en Zwolle. 

AHK Starterscafé
Het AHK Starterscafé is dé plek voor creatieve zelfstarters. Het is een pop-up café in AHK Culture Club, vol extra-curriculaire workshops, waar je kennis maakt met (oud-) studenten, die net als jij willen leven van hun creativiteit.

Locatie
AHK Culture Club
Marine-terrein Amsterdam
Kattenburgerstraat 5
Gebouw 027 K
1018 JA Amsterdam

Kosten

  • Gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2019). 
  • € 12,50 voor AHK-alumni die voor 2019 zijn afgestudeerd. 
  • € 15,00 voor externen.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl 

Delen