Masterclass: Auteursrecht

In deze masterclass worden studenten en alumni bijgepraat over auteursrecht. De docent gaat het o.a. hebben over kwesties op het gebied van media-, auteurs-, merken- en privacy recht. Wanneer maakt iemand inbreuk op jou auteursrecht, of hoe weet je wanneer je zelf iets mag gebruiken? De masterclass zit vol sprekende voorbeelden en er is veel ruimte voor vragen. 

Masterclass: Auteursrecht
Dinsdag 20 april 2021 van 19:00-21:30 uur, door Merel Teunissen

Merel Teunissen is advocaat bij VWSadvocaten en adviseert, contracteert en procedeert in de meest uiteenlopende kwesties op het gebied van media-, auteurs-, merken, en privacyrecht. Daarnaast is doceert ze het vak recht aan de Theaterschool in Amsterdam en is ze redactielid bij Mediaforum een tijdschrift over media- en communicatie recht.

 

Praktische info

Voertaal
Deze masterclass wordt in het Nederlands gegeven. Kijk voor de Engelse versie op deze pagina.

Voor wie
Studenten en alumni van de AHK.

Kosten
7,50 euro. Koop je ticket hier. Let op! Door de huidige COVID-19 maatregelen zijn er een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij! De lessen gaan altijd door. Mocht het door een mogelijke aanscherping van de COVID-19 maatregelen niet mogelijk zijn om offline te cursus te volgen, wordt deze via ZOOM online gegeven. 

Locatie
AHK Culture Club
Marineterrein Amsterdam
Kattenburgerstraat 5
gebouw 027 K
1018 JA Amsterdam

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl

Delen