Masterclass | Hoe krijg ik zoveel mogelijk (pers) aandacht voor mijn productie?

Masterclass | Hoe krijg ik zoveel mogelijk (pers) aandacht voor mijn productie?
Dinsdag 1 juni 2021 van 19:00-21:30u, door Marco de Koning. 

Over Marco de koning
Marco de Koning is oprichter van Royal Promotions. Het is opgericht in 2005 en is het bureau in korte tijd uitgegroeid van een klassiek publiciteitsbureau tot een gepassioneerd PR- en marketingbureau. Van een albumrelease tot een landelijke musicalpremière. Royal bouwt voor uiteenlopende opdrachtgevers aan relaties met de media. Als geen ander weten zij dat de (emotionele) beleving rondom een artiest, een voorstelling of een evenement alsmaar belangrijker wordt. Dit vraagt niet alleen om effectieve communicatiestrategieën, maar ook visionair identiteit –en imago (kunnen) denken. Zij spelen hierop in aan de hand van relevante content. Ze geloven berichtgeving die helder is, maar ook een emotie oproept. Dit resulteert in pakkende, boeiende, dan weer opmerkelijke artikelen, campagnes, interviews of reportages!
Klik hier voor meer informatie over Royal Promotions. 

Praktische info

Voertaal
Deze masterclass/ wordt in het Nederlands gegeven. Wil je liever een Engelse variant, stuur dan een bericht naar ondernemen@ahk.nl.

Voor wie
Studenten en alumni van de AHK.

Kosten
7,50 euro. Koop hier je ticket. Let op! Door de huidige COVID-19 maatregelen zijn er een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij! De lessen gaan altijd door. Mocht het door een mogelijke aanscherping van de COVID-19 maatregelen niet mogelijk zijn om offline te cursus te volgen, wordt deze via ZOOM online gegeven. 

Locatie
AHK Culture Club
Marineterrein Amsterdam
Kattenburgerstraat 5
gebouw 027 K
1018 JA Amsterdam

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl

Delen