Open Dag Filmacademie

zaterdag 22 januari 2022, 10:00 - 13:15 uur
Online

Wegens de huidig geldende coronamaatregelen en onduidelijkheid over het scenario in januari 2022, hebben we besloten om de Open Dag op 22 januari 2022  online te organiseren. 

De Nederlandse Filmacademie is de enige specialistische hbo-opleiding in Nederland die zich volledig richt op het gehele vakgebied van film. Wil jij je oriënteren op de studierichtingen van de Nederlandse Filmacademie? Bezoek dan onze Online Open Dag op zaterdag 22 januari 2022.

Na inschrijving voor de Open Dag ontvang je de link naar onze online omgeving waar je je kan informeren over de studierichtingen van de Filmacademie, het programma per studierichting én de toelating. Tijdens de online Open Dag in januari kan je al je vragen aan studenten en docenten live stellen tijdens online Teams-sessies. 

In de verdiepingsweek organiseren een aantal studierichtingen portfoliochecks voor studenten die komend jaar toelating willen doen. De geplande rondleidingen kunnen we helaas niet door laten gaan wegens de huidig geldende coronamaatregelen.

Schrijf je in

Delen