afstudeervoorstelling: VERS

dinsdag 22 mei 2018, 19:30 - 20:30 uur
De Krakeling
Nieuwe Passeerdersstraat 1
1016 XP Amsterdam

Vers gaat over groeien en over al dan niet gezien zijn. Over kijken en bekeken worden en over ergens onderdeel van zijn of juist nog niet. Vers gaat over het onvermijdelijke en de onschuld, maar ook over innerlijke conflicten die lichaam en hoofd kunnen overspoelen. Drie meiden van twaalf, veertien en zestien jaar verbeelden hun binnenwereld naar buiten. De toeschouwer krijgt er ongevraagd toegang tot en ziet de tal van gedachtes en gevoelens die er leven. De meiden zien het publiek ook en spreken de toeschouwers direct aan. Hoe ziet de toeschouwer deze meiden, maar vooral hoe zien die meiden ons toeschouwers?

“WELKOM IN MIJN HOOFD!

BLIJFT U TEN ALLE TIJDEN GEZEKERD EN WEG VAN DE RAND. PROBEERT U DE VOICE-OVER VOORAL TE NEGEREN. ER IS HELAAS GEEN NOODUITGANG.

NOGMAALS, WELKOM.”

REGIE// Diede Daalman
SPEL// Floor van der Vliet, Renske Tilgenkamp, Lisa de Groot, Dorine Kaulingfreks, Scheltus van Luijk, Sophie van der Hulst, Ster Borgman, Anne Walsemann, Milene Nooij, Sky lizzy Tholen
REGIEASSISTENTIE// Auke Oosthoek
LICHTONTWERP// Heidi Roele
GELUIDSONTWERP// Casper Verberg
PRODUCTIELEIDING// Kelsey Lampe

PREMIÈRE Dinsdag 22 mei
De Krakeling, Amsterdam, 19:30 uur
Reserveren kan via www.krakeling.nl/programma/vers

TAKE-OFF FESTIVAL Zaterdag 9 juni
Academie voor theater en dans, Amsterdam

Vers is de afstudeervoorstelling van Diede Daalman voor de opleiding Theatermaker-docent bij de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam.

Delen