AHK Drive

Thuis of onderweg op uw smartphone of tablet bij alle bestanden op de G-schijf: het kan vanaf nu met AHK Drive! Met AHK Drive kunt u via een browser of de app vanaf elke locatie bij uw bestanden op de netwerkschijf en 'Mijn Documenten'. Dat betekent dus nooit meer bestanden naar uzelf mailen en eenvoudig vanuit huis werken.

Daarnaast biedt AHK Drive de mogelijkheid om bestanden met collega's te delen, ook als deze geen toegang hebben tot de betreffende map. Vooralsnog hebben alleen medewerkers toegang tot AHK Drive.

Via de browser
AHK Drive is toegankelijk vanaf het nieuwe MyAHK via de knop  rechtsboven, of het menu MyAHK linksboven en dan 'Mijn documenten'. Op dit moment dient u nog opnieuw in te loggen om toegang te krijgen tot AHK Drive; binnenkort hoeft dat niet meer.

Via de app op smartphone of tablet
Download de app genaamd Novell Filr uit de App Store of Google Play:Volg de instructies in de handleiding (PDF) om de app eenmalig te configureren.

Hoe werkt het?
Eenmaal op AHK Drive kunt u via de volgende knoppen bij uw documenten:

My Files: de inhoud van uw map 'Mijn Documenten (H-schijf).

Net Folders: de inhoud van de netwerkschijf (G-schijf).

Shared with me: bestanden die met u gedeeld worden.

Shared by me: bestanden die u gedeeld hebt met anderen.

Een uitgebreidere toelichting op de werking van AHK Drive vindt u in deze handleiding (PDF). 

Mocht u onverhoopt problemen ondervinden met AHK Drive, neem dan contact op met de helpdesk via tel. 020 527 7752 of helpdesk@ahk.nl, of meld uw probleem via de SelfServiceDesk.

Instellingen

Configureer de app door de volgende gegevens in te vullen:

Gebruikers-id: uw MyAHK-inlognaam
Wachtwoord: uw MyAHK-wachtwoord
IP-adres van server: drive.ahk.nl

Delen