Draadloos netwerk

De AHK beschikt op alle locaties over een draadloos netwerk waarmee studenten en medewerkers verbinding kunnen maken met internet. Je hoeft slechts eenmaal in te loggen op het netwerk AHK met je MyAHK-gebruikersnaam en -wachtwoord.

Let wel: het draadloze netwerk biedt uitsluitend internettoegang, en geen toegang tot persoonlijke of afdelingsmappen op de werkplek. 

Handleiding
Om het draadloze netwerk te gebruiken, maak je op de AHK-locaties verbinding met het (beveiligde) netwerk AHK of eduroam. Log op eduroam altijd in met je gebruikersnaam en @ahk.nl erachter. Voorbeeld j.jansen02@ahk.nl en je huidige AHK wachtwoord. Vervolgens kun je het netwerk op alle locaties van de AHK gebruiken.

Het netwerk eduroam is behalve op de AHK ook beschikbaar bij talloze onderwijsinstellingen in binnen- en buitenland.
Meer over eduroam

Hieronder vind je de handleidingen voor het instellen van het netwerk AHK.

Download de handleiding voor Android (PDF)
Download de handleiding voor iOS (PDF)
Download de handleiding voor OSX (PDF)

Let op: Als je verbinding maakt met het draadloze netwerk, ga je automatisch akkoord met de Gebruiksregels ICT-faciliteiten van de AHK.
Download het reglement Gebruiksregels ICT-faciliteiten (PDF)

Vragen?
Mocht je problemen ervaren met het draadloze netwerk, mail dan naar de Helpdesk: helpdesk@ahk.nl Geef daarbij je gebruikersnaam door en het ruimtenummer waar je verbinding probeert te maken.

Delen