E-mail

Alle medewerkers en studenten van de AHK hebben een persoonlijk e-mailadres dat eindigt op @ahk.nl (voor medewerkers) of @student.ahk.nl (voor studenten). De mail is op iedere computer met een internetverbinding te raadplegen via MyAHK; tevens is synchronisatie mogelijk met de mobiele telefoon (iPhone, Android, Windows Mobile).

De AHK maakt voor de mailfaciliteit gebruik van Office 365 van Microsoft. Handleidingen voor het gebruik zijn te vinden op MyAHK onder ICT-support.

Studenten en medewerkers behouden hun e-mailadres zolang ze staan ingeschreven als student of in dienst zijn van de AHK. Na uitschrijving als student of uitdiensttreding als medewerker wordt de mailbox na enige tijd opgeheven.

Mail instellen op telefoon en andere devices

Voor het uitlezen van je AHK-mail op je telefoon of tablet raden we aan om de officiële Outlook-app te gebruiken. Deze sluit het beste aan bij de online versie van Outlook.

Download voor Android
Download voor iOS
Download voor Windows Phone

Om de app te configureren hoef je alleen je inloggegevens in te voeren. Vul hierbij je volledige e-mailadres in als gebruikersnaam:

  • voor studenten: voornaam.achternaam@student.ahk.nl
  • voor medewerkers: voornaam.achternaam@ahk.nl

 

Voor het instellen van andere devices gebruik je de volgende instellingen:

(inkomende) IMAP-server: outlook.office365.com
Poort: 993
Beveiliging: SSL (TLS).

(uitgaande) SMTP-server: smtp.office365.com
Poort: 587
Verbindingsbeveiliging: SSL (TLS).

Gebruik als loginnaam je volledige e-mailadres
Gebruik het bijbehorende MyAHK-wachtwoord

Contact

Hebt u een probleem met uw e-mail, kijk dan eerst op MyAHK of u een oplossing kunt vinden. Zo niet, neem dan contact op met de helpdesk van 020 527 7752 of e-mail: helpdesk@ahk.nl.

Delen