MyAHK

MyAHK is het intranet van de AHK. Op deze plek vind je je AHK-mail, je agenda, je adresboek, je studiegids en roosters, het laatste nieuws en mededelingen. Met één keer inloggen heb je toegang tot de belangrijkste afgeschermde digitale diensten van de AHK, zoals je e-mail, blackboard en de website. 

Het is belangrijk om regelmatig in te loggen omdat een groot deel van de communicatie via MyAHK verloopt. Je wordt geacht hiervan op de hoogte te zijn.

Via MyAHK heb je toegang tot:

Startpagina

Wanneer je inlogt via het adres www.myahk.nl kom je terecht op de startpagina van MyAHK. Dit is een deels gepersonaliseerde website waar informatie uit verschillende bronnen samenkomt. Je ziet er in één oogopslag de laatste mails die je hebt ontvangen, het laatste nieuws en (onderwijs)mededelingen. Ook vind je hier je roosters en links naar bijvoorbeeld de studiegids.

E-mail

Elke student die staat ingeschreven aan de AHK en elke medewerker met een dienstverband heeft de beschikking over een persoonlijk mailadres. Veel communicatie vanuit de AHK, de academie en de opleiding verloopt via dit e-mailadres. Je wordt dus geacht dit adres te gebruiken en regelmatig te raadplegen. Na uitschrijving als student of ontslag als medewerker wordt de mailbox na enige tijd opgeheven.
Meer informatie

Afgeschermde delen website

De website van de AHK bevat veel informatie die van belang is voor studenten en medewerkers. Gedeeltelijk is deze informatie afgeschermd en alleen te raadplegen na inloggen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de intranetsites van alle faculteiten.

Blackboard

Blackboard is de Elektronische leeromgeving (ELO) van de AHK. Veel opleidingen maken er gebruik van om lesmateriaal te plaatsen en informatie uit te wisselen.
Meer informatie

Overige (externe) bronnen

Met je MyAHK-account heb je ook toegang tot een aantal externe bronnen. De bibliotheken van de AHK hebben bijvoorbeeld licenties afgesloten met externe databases die uitsluitend toegankelijk zijn na inloggen met je MyAHK-account.
Meer informatie

Inloggen

Je logt in op www.myahk.nl met je gebruikersnaam (bijvoorbeeld j.jansen) en je wachtwoord. Je gebruikersnaam en wachtwoord ontvang je nadat je bent ingeschreven als student of in dienst bent als medewerker aan de AHK.

Wachtwoord kwijt?

Ga naar de wachtwoord-beheermodule

Er wordt een eenmalige code gestuurd naar je externe emailadres waarmee je je wachtwoord kunt herstellen. Als je geen toegang hebt tot je externe emailadres, of als je je gebruikersnaam vergeten bent, kun je contact opnemen met de helpdesk via helpdesk@ahk.nl of tel. 020 527 7752. Vermeld hierbij je naam, geboortedatum en studentnummer.

Delen