Collegekaart

Alle studenten van de AHK ontvangen een collegekaart. Deze kaart is je hele studie geldig. Met je collegekaart heb je toegang tot je academie. Houd de kaart tegen de lezer bij de ingang van het gebouw om de deur te openen. Hetzelfde geldt voor deuren bij fietsenstallingen. Op vertoon van je collegekaart kun je ook een aantal interessante kortingen krijgen.

De collegekaart is een persoonlijke pas met een pasfoto. Voordat je de pas ontvangt, moet je een pasfoto uploaden en aan alle voorwaarden voor inschrijving hebben voldaan. Je ontvangt een e-mail met instructies voor het uploaden van je pasfoto.

Bewijs van Inschrijving
De collegekaart is je hele studie geldig. Daarom is de collegekaart vaak alleen geldig in combinatie met je Bewijs van Inschrijving. Het Bewijs van Inschrijving wordt namelijk wél jaarlijks vernieuwd.

Elk studiejaar krijg je in september het digitale Bewijs van Inschrijving toegestuurd. Deze ontvang je op het e-mailadres dat je hebt opgegeven in Studielink. Heb je tijdens het studiejaar een (uitgebreider) Bewijs van Inschrijving nodig, bijvoorbeeld voor het huren van een kamer? Vraag dan een Bewijs van Inschrijving aan via dit formulier.

Verlies of defect
De Centrale Studentenadministratie (CSA) regelt de collegekaart. Ben je de pas kwijt of is deze kapot? Vraag dan een nieuwe pas aan via het aanvraagformulier. Een nieuwe collegekaart kost €5. De CSA informeert je over het betalen en ophalen van de pas.

Je kunt ook langskomen bij de CSA Studentenbalie. Een nieuwe pas wordt dan direct geprint. De €5 kun je alleen met pin of creditcard betalen. Hier vind je de actuele openingstijden van de CSA Studentenbalie.

Kaart gestolen
Maak snel een melding als je collegekaart gestolen wordt. Met een bewijs van aangifte is een nieuwe kaart gratis. Kom (mét bewijs van aangifte) langs bij de CSA Studentenbalie.

Kaart gevonden
Als je een kaart van een medestudent of een medewerker vindt, dan kun je deze afgeven bij de receptie. Je kunt deze ook per post naar de AHK sturen.

Delen