Herinschrijven

Ieder jaar schrijf je je opnieuw in via Studielink. Doe vóór 1 september een herinschrijvingsverzoek in Studielink.

Herinschrijvingsprocedure
Van de Centrale Studentenadministratie ontvang je in mei of begin juni een e-mail. In deze e-mail wordt de herinschrijvingsprocedure uitgelegd. Je doet een herinschrijvingsverzoek in Studielink en je regelt hier ook meteen de betaling van je collegegeld. Voor deze herinschrijving heb je je DigiD nodig. Let op: Je ontvangt deze e-mail op het e-mailadres dat bekend is in Studielink. Zorg dus dat het juiste e-mailadres in Studielink staat. Zijn je gegevens gewijzigd? Pas deze dan zo snel mogelijk aan in Studielink.

Wees op tijd!
De AHK adviseert om je herinschrijving vóór 15 juli te regelen. Dan weet je zeker dat je voor 1 september alles hebt geregeld voor jouw nieuwe studiejaar. Als je je niet op tijd herinschrijft, kan dat grote gevolgen hebben voor je studielening en OV-product.

Openstaande schuld
Je bent pas heringeschreven als je geen openstaande schuld hebt van voorgaande jaren. Zorg dus dat al je collegegeld betaald is. Als dit echt een probleem is, neem dan op tijd contact op met de Centrale Studentenadministratie.

Delen