Stap 2: inschrijvingsverzoek in Studielink

Je hebt een account aangemaakt in Studielink. Klik nu op de knop 'Nieuw Inschrijvingsverzoek'. Volg de instructies op en geef aan welke opleiding je bij de AHK gaat volgen.

Het inschrijvingsverzoek is verstuurd als je deze ziet staan op de homepagina van je Studielink-account. De bevestiging van je inschrijvingsverzoek vind je ook in Studielink bij 'Mijn ontvangen berichten'.

Andere vooropleiding dan havo of vwo met profiel
Heb je (in Nederland) een andere vooropleiding gevolgd dan havo/vwo met profiel? Voeg dan naast de al gevolgde vooropleiding(en) een Toelatingsexamen hoger kunstonderwijs toe. Dit gaat als volgt:

  • kies voor ‘opleiding in Nederland’;
  • kies 'anders' bij de knop 'selecteer vooropleiding' en ga verder;
  • kies 'ja' bij diploma behaald en ga verder;
  • geef de datum van je toelatingsexamen of auditie die je bij de AHK hebt gedaan;
  • kies bij de knop 'selecteer vooropleiding' onder aan de tabel het 'TOEL EXAM HKO' (Toelatingsexamen hoger kunstonderwijs);
  • kies 'Amsterdam' bij de knop 'plaats school/instelling';
  • kies 'Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten' bij de knop 'school/instelling' en ga verder.

Nu kan de AHK je inschrijving verwerken.

De betaling van je collegegeld regel je ook via Studielink. Dit kan vanaf 1 mei. Je ontvangt een e-mail zodra je je betaling kunt gaan regelen.

Aanpassen inschrijving in Studielink
Geef altijd direct de wijzigingen door van je correspondentieadres, telefoonnummer en e-mailadres in Studielink. De studentenadministratie van de AHK is gekoppeld aan Studielink. Dus wijzigingen hoef je alleen in Studielink door te voeren. Je woonadres wordt automatisch gewijzigd wanneer je dit wijzigt in de Basisregistratie Personen.

Heb je problemen met je inschrijving in Studielink? Raadpleeg dan de Studielink VRAAGbaak.

Stap 3: betalen via Studielink

Delen