Popcontact #1

maandag 18 november 2019, 19:30 - 21:30 uur
Q-Factory
Atlantisplein 1
1093 NE Amsterdam

Buiten de gebaande paden

Welk pad kies je wanneer jouw muziek niet via de hoofdweg naar het grote publiek kan? Maak je bijvoorbeeld Doommetal, Japannoise, Vaporwave of iets waar nog geen naam en/of publiek voor is? Ben je niet dansbaar genoeg voor het ene festival, en niet ambient genoeg voor het andere? Heb je wel de ambitie om je muziek de wereld in te sturen en vraag je je af op welke manier dan?

Tijdens de eerste editie van 'POPCONTAKT' gaan masterstudenten van de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam in gesprek over onverwachte routes naar nieuwe bestemmingen binnen de muziekwereld.

Gasten:
Marije van Veen - Hot Topic
Lijne Kreupeling - Management SEVDALIZA
Shane Burmania - The Rest is Noise
Cato van Dyck - MY BABY

Bands:
Maple - Band
Josephine Odhil
YENGA
Ciao Lucifer

* POPCONTAKT is het nieuwe POPTV.

Delen