Als creatief denker kun jij op een unieke manier ondernemen: bepaal vorm, zet de lijnen uit en creëer kleur!

Behoefte aan extra kennis; bekijk ons cursus- en trainingsaanbod, want we hebben best wat in huis, vaak voor een klein prijsje. Heb je een specifieke vraag? Antwoorden vind je in onze kennisbank of via de studentondernemers die de helpdesk bemannen.

In de agenda vind je het extra cursus- en trainingsaanbod. Dit aanbod is zowel tijdens als na je afstuderen voor jou toegankelijk – op het moment dat jij daar behoefte aan hebt. Ieder schooljaar organiseren we verschillende cursussen en trainingen, zoals:

  • ZZP-cursus vier verschillende modules voor startende ondernemers  lees meer
  • Boost Your Business voor ondernemers met enige ervaring en groeiambitie  lees meer
  • Lanceer je carrière: Solliciteren voor studenten en alumni lees meer
  • Training presenteren & communiceren voor studenten en alumni lees meer
  • Creatief boekhouden voor studenten en alumni lees meer

Bij de helpdesk kun je terecht voor praktische hulp bij de verschillende fases van het ondernemerschap, informatie over belastingen, subsidies voor ondernemers of voor een brainstormsessie over het schrijven van een ondernemingsplan.

Direct naar: de helpdesk

BeroepKunstenaar is dé kennisbank met praktische informatie over het starten en ontwikkelen van een duurzame beroepspraktijk als zelfstandige of in loondienst. Op specifieke vragen vind je hier al snel een antwoord.

Direct naar: BeroepKunstenaar

Ondernemen doe je zelden alleen en daarom is netwerken erg belangrijk. Bezoek regelmatig het AHKafé en bouw hier je eigen community op. We organiseren ieder keer een andere activiteit waardoor jij anderen op een ongedwongen en leuke manier kan ontmoeten. Zo kom je te weten waar andere AHK’ers zich mee bezig houden en wat jullie voor elkaar kunnen betekenen.

Lees meer

Agenda

Geen gebeurtenissen gevonden
Delen