Producing the Future: Mitchell Esajas

vrijdag 26 april 2019, 15:00 - 17:00 uur

De masteropleiding DAS Creative Producing houdt zich bezig met meest actuele ontwikkelingen in het kunstenveld, de media en samenleving. Ieder maand nodigen we een gastspreker uit voor de inspirerende lezingenserie Producing the Future. De sprekers zijn uitgesproken kunstenaars, filosofen, wetenschappers, activisten en producenten. Zij spelen vanuit hun expertise, achtergrond en netwerk een vooruitstrevende rol binnen de ontwikkelingen van nieuwe systemen en structuren binnen de kunstensector en maatschappij.

Voor deze lezing op 26 april over Kunst en Diversiteit hebben we Mitchell Esajas, rechtsgeleerde en onderzoeker uitgenodigd. 

Toegang: gratis

Tijd: 15:00-17:00 uur

Locatie: DAS Graduate School, Overhoeksplein 2, Amsterdam

Meer informatie over de lezing volgt.

Delen