AHK Starterscafé | Baas over je boekhouding

maandag 06 december 2021, 18:30 - 22:00 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Wekelijks duiken we in do’s & don’ts van het ondernemen. Boekhouden, tariefbepaling, subsidieaanvragen, belastingen, portfolio-opbouw, jezelf profileren…. In het AHK Starterscafé leer je hoe je dat slim en goed doet, zodat jij een vliegende start kunt maken. Vanaf dit schooljaar gratis voor studenten en net-afgestudeerden! Doe je mee?

Het AHK Starterscafé is een pop-up café in AHK Culture Club, vol extra-curriculaire workshops. Met een drankje in de hand maak je kennis met (oud-)studenten, die net als jij willen leven van hun creativiteit. Vanaf zeven uur leert een bevlogen docent je de fijne kneepjes van het ‘voor jezelf’ aan de slag gaan. Iedere maandagavond in het Nederlands; iedere dinsdagavond in het Engels. 

Wat ga je deze avond leren? 
De financiële administratie is niet ieders favoriet. Maar met alle informatie die je in deze lessen krijgt, wordt het een stuk makkelijker of zelfs leuker! Geen zorg, het betekent niet dat je het straks per se zelf moet doen. Je kunt je kennis ook inzetten om slim over de schouder van de boekhouder mee te kijken. Dus veeg het stof van je calculator, want we duiken in de cijfers!

LET OP: Voor deze avond moet je verplicht eerst de gratis serie Creatief boekhouden [link] hebben gezien. Hierover ontvang je t.z.t een e-mail.

Over Richard van Os
De docent is Richard van Os. Hij is administrateur en docent bedrijfseconomie. Graag helpt hij je als mede-ondernemer op weg om jouw eigen creativeve boekhouding te voeren. Hij kent de doelgroep van de ‘creatieve ondernemer’ en snapt dus waar bij jou de knelpunten en vragen zitten. 

Programma 

18:30-19:00     Een warm welkom 
Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 

19:00-21:30     Tips & tricks 
De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Er ligt pen en papier voor je klaar, dus schrijf de tips & tricks meteen op. 

Aan de slag 
Stroop je mouwen maar op, we brengen het geleerde onmiddellijk in praktijk. Soms presenteert de docent een casus, maar meestal ga je met je eigen voorbeelden aan de slag. 

21:30-22:00     Napraten 
De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

Voor wie     
Het AHK Starterscafé is bedoeld voor studenten en alumni van de AHK. 

Kosten 
- Gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2019). 
- € 12,50 voor AHK-alumni die voor 2019 zijn afgestudeerd. 
- € 15,00 voor externen.

Bestel nu je ticket!

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl

Delen