Open dag Academie van Bouwkunst

vrijdag 05 februari 2021, 14:00 - 17:00 uur
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

De Academie van Bouwkunst organiseert op vrijdagmiddag 5 februari 2021 een online open dag voor geïnteresseerden in de masteropleidingen Architectuur, Stedenbouw en of Landschapsarchitectuur, onze pre-masters en de minoren. Het is gezien de huidige coronamaatregelen helaas niet mogelijk een open dag op de Academie te organiseren.

Er is een introductie op het onderwijsprogramma en de praktijkcoördinator en studieadviseur informeren je over de toelating, de beroepspraktijk en het loopbaanperspectief. Er zijn alumni aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Klik hier om je aan te melden voor de open dag dan houden we je op de hoogte van het programma.

Delen