Kennismakingsworkshop Stedenbouw en Landschapsarchitectuur

donderdag 25 maart 2021, 09:00 - 18:00 uur
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

De Academie van Bouwkunst organiseert op donderdag 25 maart een workshop bedoeld als kennismaking met het onderwijs dat wij bieden. Het geeft je de mogelijkheid meer te weten te komen over de minor, de pre-master en de reguliere masteropleidingen Stedenbouw en Landschapsarchitectuur. De workshop is toegankelijk voor (afgestudeerde) studenten van relevante vooropleidingen.

Tijdens de workshop maak je kennis met de theorie en ontwerpopgaven van het vak Stedenbouw en Landschapsarchitectuur. Je werkt in teamverband aan een opgave onder begeleiding van alumni van de Academie. Zij kunnen ook je vragen beantwoorden over het onderwijs aan de Academie van Bouwkunst en het beroepsperspectief tijdens en na een studie aan de Academie.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Delen