Starterscafé | Profileer jezelf online

maandag 03 oktober 2022, 19:00 - 22:00 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Je zaken slim en goed regelen, dat leer je bij het AHK Starterscafé. Als jij de basis in orde hebt, kun jij je voluit richten op dat wat jij het liefste doet: creatief zijn!  

Met een drankje in de hand maak je kennis met (oud-) studenten van allerlei disciplines. Dan leert een bevlogen docent je de fijne kneepjes van het zaken doen.  
Doe je mee? Ga snel naar: www.ahk.nl/ondernemen/cursusaanbod/ 

Wat ga je deze avond leren?  
Wat vind jij als je jezelf googelt - of je project? Ben je tevreden met wat je ziet? Is dit wat je wilt uitstralen? Of kan het beter? Vanavond ontdek je hoe jij kanalen als Google, Instagram en LinkedIn in kunt zetten om jouw verhaal te vertellen. Hoe jij online op kunt vallen bij jouw doelgroep en je opdrachtgevers.

Over Melanie Esther
Melanie Esther is de expert van de avond. Zij is Artist Branding en Social Media Coach. Ze coacht artiesten in het vinden en vertellen van hun unieke verhaal om zo tot een sterke Branding en Social Media strategie te komen. Vanuit dat verhaal werkt ze met de artiest aan onder meer releaseplannen, (online)ticketpromotie en het vergroten van de following. 'Vind en Vertel' heet de methode die zij ontwikkelde. Melanie Esther werkt o.a. met Blanks en Typhoon en heeft eerder haar kennis gedeeld bij ESNS, Popronde, ADE BEATS en No Man's Land. 
 
Smaakt naar meer? Check onze andere workshops van THEMATAG A – Werk Vinden: ‘Vind werk dat bij je past’, ‘Maak indruk met je cv en portfolio’ en ‘Trek aandacht met je motivatiebrief’. 

Programma  
 
18:30-19:00       
Een warm welkom
Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk.

19:00-21:30  
Tips & tricks  
De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Er ligt pen en papier voor je klaar, dus schrijf de tips & tricks meteen op.

Aan de slag
Stroop je mouwen maar op, we brengen het geleerde onmiddellijk in praktijk. Soms presenteert de docent een casus, maar meestal ga je met je eigen voorbeelden aan de slag.

21:30-22:00  
Napraten
De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent.

Voor wie
Het Starterscafé is bedoeld voor studenten en alumni van de AHK.  

Kosten  

  • Gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2019).  
  • € 12,50 voor AHK-alumni die voor 2019 zijn afgestudeerd.  
  • € 15,00 voor externen.  

Registreer je nu!

Heb je nog vragen of hulp nodig bij het reserveren van een kaartje? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl 

Delen