Starterscafé | SPECIAL | Fondsenwerving; voorwaarts mars!

zaterdag 02 april 2022, 11:00 - 17:00 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Wil je straks voor jezelf aan de slag? Leer de fijne kneepjes van het vak, zodat je een vliegende start kunt maken.

Met een drankje in de hand maak je in het Starterscafé kennis met (oud-) studenten, die net als jij beter van hun creativiteit willen leven. Tijdens deze SPECIAL leer je in een dag de ins & outs van het ondernemen van een bevlogen docent. Check de website en schrijf je meteen in!

Wat ga je deze avond leren?
Ben jij een startende maker, producent of zakelijk leider en ga je aanvragen indienen voor een nieuw project? Vind je het uitdagend te bedenken welke fondsen en specifieke regelingen bij het project passen? Focus aan te brengen en prioriteiten te stellen? Kortom: kun je daarbij hulp en coaching gebruiken? Stroop je mouwen maar op want in één dag ga jij aan de slag met jouw project om het aanvraag-proof te maken. Jij bent aan zet. De enige weg is voorwaarts! Wij loodsen je door de belangrijkste stappen heen. Resultaat? Een eerste versie van een gefocust en pakkend projectplan, pitch, dekkingsplan én plan van aanpak. Laat die deadlines maar komen, na deze dag weet je zelf de klus verder te klaren.

Over Rachelle Bottenbley en Frank Siera
Rachelle Bottenbley en Frank Siera zijn de coaches van deze SPECIAL. Rachelle is fondsenwerver, zakelijk directeur van Lost Projects en geeft o.a. les aan de opleiding productiepodiumkunsten. Frank Siera is schrijver en regisseur in het theater. Samen vullen zij elkaar goed aan doordat ze zowel het artistieke als het zakelijke belang van een aanvraag begrijpen.

Tijdens deze SPECIAL is er koffie en thee en naderhand is er tijd om stoom af te blazen met je mede-lotgenoten aan de bar.

Voor wie     
Het AHK Starterscafé is bedoeld voor studenten en alumni van de AHK. 

Kosten 
- Gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2019). 
- € 12,50 voor AHK-alumni die voor 2019 zijn afgestudeerd. 
- € 15,00 voor externen.

Bestel nu je ticket!

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl

Delen