Alumni-avond: onderzoek in de praktijk

vrijdag 24 maart 2023, 17:21 - 21:21 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Hoe doe jij onderzoek binnen je artistieke of kunsteducatieve praktijk? Wil je die ervaringen delen met collega-kunstenaars of -kunsteducatoren? De Master Kunsteducatie van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten organiseert op vrijdag 24 maart, aanvang 17.00 uur, een speciale alumniavond over onderzoek in de praktijk. Deze avond is toegankelijk voor alle alumni van de AHK. Speciale gast is CASE, het nieuwe Centre for Arts & Sciences Education, een samenwerking van de AHK met vijf hogescholen en een ROC. Alumni uit het CASE-netwerk delen hun onderzoeksvragen uit de praktijk. En met alle aanwezigen bespreken we hoe je kan blijven onderzoeken na je opleiding.

Ben je alumnus van de AHK of van een van de samenwerkingspartners van CASE, dan ben je van harte welkom. Deelname is gratis. Het programma bestaat uit twee inhoudelijke programma-onderdelen, een diner en een borrel na afloop.


Lees meer en meld je aan

Delen