CvA gastheer internationale muziekbibliothekenconferentie

Gepubliceerd op

Het Conservatorium van Amsterdam is van 5 t/m 10 juli gastheer van de jaarlijkse conferentie van de International Association of Music Libraries (IAML).

Deze conferentie, georganiseerd door de Nederlandse afdeling van de IAML in samenwerking met de IMS (International Musicological Society) heeft als onderwerp
De International Association of Music Libraries, Archives and Documentation Centres ondersteunt en promoot de activiteiten van muziekbibliotheken, archieven en documentatiecentra, en maakt projecten mogelijk op het gebied van muziekbibliografie, muziekdocumentatie en muziekbibliotheek- en informatiewetenschap op nationaal en internationaal niveau. Jaarlijks organiseert de associatie een conferentie in samenwerking mnet de IMS (International Musicological Society). Meer informatie: http://www.iamlconference2009.nl/

Delen