Jaarverslag 2008 verschenen

Gepubliceerd op

In een rijk geïllustreerd verslag legt de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten verantwoording af over de prestaties in 2008. Aan bod komen diverse hoogtepunten, zoals de opening van het nieuwe Conservatorium van Amsterdam, het eeuwfeest van de Academie van Bouwkunst en het vijftigjarig bestaan van de Nederlandse Film en Televisie Academie.

 

Ook was 2008 het jaar waarin de AHK een belangrijke stap zette in de richting van completering van het aanbod van bachelor- en masteropleidingen in alle disciplines, dankzij de weliswaar voorlopige, maar zeer goede accreditatie van de masteropleidingen Film en Theater.

In het eerste deel van het verslag is aandacht voor de diverse hoogtepunten en voor ontwikkelingen in het onderwijs. Het tweede gedeelte bevat gegevens over onder andere de studentenpopulatie, het personeelsbestand, prijzen voor studenten en alumni, publicaties van lectoren en financiën.

Download het jaarverslag 2008 (PDF, ca. 3,8 MB)

Delen