Michel van der Aa te gast bij de Filmacademie

Gepubliceerd op

In verband met zijn opera After Life is Michel van der Aa op vrijdag 18 september te gast bij de Nederlandse Film en Televisie Academie. Het gesprek met de jonge Nederlandse componist focust op diens multimediale werkwijze, die naar voren komt in de filosofische essentie van zijn opera After Life. Na afloop van het gesprek is de film After Life van de Japanse filmmaker Hirokazu Kore-Eda te zien, die het vertrekpunt voor Van der Aas opera was. Let op: vol = vol!

In verband met zijn opera After Life is Michel van der Aa te gast bij de Nederlandse Film en Televisie Academie. Het gesprek met de jonge Nederlandse componist focust op diens multimediale werkwijze, die bijvoorbeeld naar voren komt in de filosofische essentie van zijn opera After Life. Na afloop van het gesprek is de film After Life van de Japanse filmmaker Hirokazu Kore-Eda te zien, die het vertrekpunt voor Van der Aas opera was. Let op: vol = vol!

vrijdag 18 september - bioscoopzaal NFTA
19.30 gesprek met Michel van der Aa
20.30 after life van Hirokazu Kore-Eda
-toegang gratis-

Studenten kunnen op vertoon van hun collegekaart naar de opera met studentenkorting (€ 15,-). De voorstellingen zijn in het Muziektheater (première 28 september).

De avond is georganiseerd door De Nederlandse Opera en in samenwerking met Felix Meritis.

Locatie
Nederlandse Film en Televisie Academie
Markenplein 1, Amsterdam
Routebeschrijving

Delen