Michel van der Aa te gast bij NFTA

Gepubliceerd op

In verband met zijn opera After Life is Michel van der Aa te gast bij de Nederlandse Film en Televisie Academie. Het gesprek met de jonge Nederlandse componist focust op diens multimediale werkwijze, die bijvoorbeeld naar voren komt in de filosofische essentie van zijn opera After Life. Na afloop van het gesprek is de film After Life van de Japanse filmmaker Hirokazu Kore-Eda te zien, die het vertrekpunt voor Van der Aas opera was.

In verband met zijn opera After Life was Michel van der Aa te gast bij de Nederlandse Film en Televisie Academie. Het gesprek met de jonge Nederlandse componist focuste op diens multimediale werkwijze, die bijvoorbeeld naar voren komt in de filosofische essentie van zijn opera After Life. Na afloop van het gesprek was de film After Life van de Japanse filmmaker Hirokazu Kore-Eda te zien, die het vertrekpunt voor Van der Aas opera was. Voor de opera in het Muziektheater zijn nog kaarten verkrijgbaar. 

www.momentvanjeleven.nl
www.dno.nl
 

Delen