Achter de schermen bij NPS-serie De Oorlog

Gepubliceerd op

Zondag 25 oktober start op Nederland 2 de 9-delige NPS-serie De Oorlog, onder eindredactie van Ad van Liempt. De Nederlandse Film en Televisie Academie, het Nederlands Instituut voor Oorlogsdocumentatie en de Vereniging Geschiedenis, Beeld en Geluid nodigen u graag uit voor een preview van aflevering 2 en discussie met de makers van De Oorlog op donderdag 22 oktober.

Zondag 25 oktober start op Nederland 2 de 9-delige NPS-serie De Oorlog, onder eindredactie van Ad van Liempt. De Nederlandse Film en Televisie Academie, het Nederlands Instituut voor Oorlogsdocumentatie en de Vereniging Geschiedenis, Beeld en Geluid nodigen u graag uit voor een preview van aflevering 2 en discussie met de makers van De Oorlog op donderdagavond 22 oktober.

Op deze avond staat niet de 'historische werkelijkheid' centraal, maar de research, de regie, de interviews, de beelden, de montage; dus een kijkje achter de schermen van deze televisieserie.

Tijd en locatie
donderdag 22 oktober 2009, 20.00 uur
Nederlandse Film en Televisie Academie, Markenplein 1, Amsterdam.

De toegang is gratis, maar reservering is noodzakelijk bij de Filmacademie via e-mail: j.vanpanhuis@ahk.nl.

Delen