Aural March

Gepubliceerd op

Radio Rietveld en het Basisburo organiseren Aural March, een experimenteel luisterfeest met een discussie over actuele problemen in het kunstonderwijs. De dag begint om 13.00 uur op de Rietveld Academie en voert via de AHK en de Bouwkeet Museumplein naar het Basisburo.

donderdag 10 december, vanaf 13.00 uur, diverse locaties

Radio Rietveld en het Basisburo organiseren Aural March, een experimenteel luisterfeest met een discussie over actuele problemen in het kunstonderwijs. De dag begint om 13.00 uur op de Rietveld Academie en voert via de AHK en de Bouwkeet Museumplein naar het Basisburo.

Programma:

13.00 uur: Gerrit Rietveld Academie
Frederik Roeskestraat 96, Amsterdam

15.00 uur: Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Academie voor Beeldende Vorming
Hortusplantsoen 2, Amsterdam

17.00 uur: Bouwkeet Museumplein
Hier vindt een discussie plaats over actuele problemen in de kunst, zoals de kunstcrisis in Wenen en andere vooraanstaande steden. De focus van de discussie ligt op problemen in de kunst, kritische aspecten en opinies over kunst. De bijeenkomst duurt tot 21.00 uur.

23.00 uur: Experimenteel luisterfeest in het Basisburo
Met allerlei soorten experimentele muziek: avant-garde, industrial, ambient, no-wave etc., met bands als Throbbing Gristle, Psychic TV, Einstürzende Neubauten, Edgard Varese, Karlheinz Stockhausen, Luigi Russolo, Nurse With Wound etc. etc.
Locatie: Basisburo, Tolstraat 129, Amsterdam


Delen