Double Talk & Juste Debout in de Theaterschool

Gepubliceerd op

Double Talk & Juste Debout Organisation presents:

Workshops in de Theaterschool

Juste Debout wedstrijden in Paradiso

vrijdag 29 januari workshops, zaterdag 30 januari wedstrijden

Double Talk & Juste Debout Organisation presents:
Workshops in de Theaterschool
Juste Debout wedstrijden in Paradiso

Naast de Juste Debout wedstrijden staat kennisoverdracht centraal. Op vrijdag 29 januari zijn deze workshops open toegankelijk voor studenten van de Theaterschool & 5 o' clock class Zuid-Oost. Dan vinden er in de Theaterschool urban danceworkshops plaats waarin studenten les krijgen van gerenommeerde urban dancedocenten uit het buitenland.

De 4 Juste Debout juryleden zijn stuk voor stuk experts binnen hun eigen categorie, zij zullen zelf de workshops verzorgen. In totaal worden 4 workshops aangeboden, House dancing door E-Joe (Usa), popping door Gucchon (Japan), locking door Gemini (France) en hiphop door Sho-Tyme (Usa). 

Delen