Nieuwe publicatie On Air over Artists in Residence

Gepubliceerd op

Het lectoraat Kunstpraktijk en artistieke ontwikkeling publiceerde met de opening van het studiejaar 2010-2011 de eerste editie van On Air. In deze twee keer per jaar te verschijnen publicatie wordt aandacht besteed aan de Artists in Residence aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Het lectoraat Kunstpraktijk en artistieke ontwikkeling publiceerde met de opening van het studiejaar 2010-2011 de eerste editie van On Air. In deze twee keer per jaar te verschijnen publicatie wordt aandacht besteed aan de Artists in Residence aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

De eerste editie bevat bijdrages over onder anderen Steve Paxton en Deborah Hay (verbonden aan de Theaterschool) en Terry Barrett (Academie voor Beeldende Vorming).

Met On Air wil het lectoraat niet alleen de nieuwste ontwikkelingen rondom het AIR programma met een grotere gemeenschap delen, maar ook een bijdrage leveren aan relevante discussies in het kunstonderwijs en in het veld.

Het volgende nummer van On Air zal in februari 2011 verschijnen, met onder andere berichten over de trajecten van Jeroen Kooijmans (Academie van Bouwkunst), Germaine Acogny en Paul Koek (de Theaterschool) en Anthony Heidweiller (Conservatorium van Amsterdam en de Theaterschool).

On Air is gratis verkrijgbaar en wordt verspreid zolang de voorraad strekt. Voor meer informatie of een exemplaar kunt u contact opnemen met Sanne Kersten via undefinedsanne.kersten@ahk.nl

Delen