Yuri van Nieuwkerk en Blake Weston naar finale GCC

Gepubliceerd op

CvA-studenten Yuri van Nieukerk, piano, en Blake Weston, klarinet, zijn doorgedrongen tot de finale van het Grachtenfestival Conservatorium Concours 2011. Op 13 maart a.s. strijden zij met vier finalisten van andere conservatoria om de Juryprijs en de Publieksprijs.

 

'Het niveau was opvallend hoog, de musici waren bijzonder goed voorbereid en presenteerden veelal originele programma's,' aldus Hans Haffmans, jurylid en programmeur van het Grachtenfestival. 'Je merkt dat er een nieuwe generatie aan het werk is voor wie het grasduinen in allerlei soorten muziek al een sport op zich is.'

De finale vindt plaats op 13 maart a.s. in Muziekgebouw aan 't IJ. Meer informatie: www.grachtenfestival.nl

Blake Weston

Yuri van Nieuwkerk

Delen