Anthony Heidweiller en studenten in korte opera's

Gepubliceerd op

Onder begeleiding van opera-regisseur Javier López Piñón en componist Richard Ayres werkten tweedejaarsstudenten van de opleiding Regie van de Theaterschool en studenten van de Master of Composition van het Conservatorium in Amsterdam de afgelopen drie weken aan een korte opera.


Anthony Heidweiller - momenteel Artist in Residence aan het Conservatorium van Amsterdam en de Theaterschool en artistiek leider van het Yo! Opera festival - bracht regisseurs, componisten, muzikanten en zangers van De Nederlandse Opera bijeen. Ze werkten samen met een dramaturg van de master dramaturgie van de Universiteit van Amsterdam.

U bent van harte uitgenodigd het resultaat, 5 opera's die ieder zeven minuten duren, van deze bijzondere samenwerking te komen zien.

Tijd en locatie
donderdag 21 april, om 17.00 uur
Lindengracht 93
Amsterdam

Reserveren is aanbevolen. Mail naar evatijken@gmail.com

Delen