Keep an Eye ondersteunt Filmacademie Festival

Gepubliceerd op

Met ingang van dit jaar zal de Keep an Eye Foundation het eindexamenfestival van de Nederlandse Film en Televisie Academie financieel ondersteunen, in principe voor drie jaar. Met deze toezegging zijn de toekomst en de inhoud van het festival voor de komende jaren gewaarborgd. De naam van de stichting zal aan het festival verbonden worden: het Keep an Eye Filmacademie Festival.

 

Dankzij deze steun is het ondermeer mogelijk om een verdiepende component toe te voegen aan het festival. In de festivalweek zal voor de eindexamenkandidaten een masterclass georganiseerd worden met als doel een brug te slaan tussen de opleiding en de praktijk. Ook zal er aandacht zijn voor de ontwikkeling van de lagere jaars studenten door het vertonen van een selectie van films uit de verschillende leerjaren. Dit biedt de bezoekers van het festival een extra stimulans zelf talenten te ontdekken en die gedurende een paar jaar te volgen.

De Keep an Eye Foundation is een stichting die jonge, in Nederland studerende, kunstenaars ondersteunt. De stichting werkt samen met toonaangevende opleidingen en academies zoals het Conservatorium van Amsterdam en de Design Academy.

www.keepaneye.nl

Delen