Bastian Manders, student Opleiding Productie Podiumkunsten, geselecteerd voor deelname aan Rural Retreat

Gepubliceerd op

Uit 65 aanmeldingen vanuit de hele wereld is Bastian Manders, student aan de Opleiding Productie Podiumkunsten, geselecteerd om in januari 2012 de Rural Retreat, een vier dagen durende internationale denktank voor toekomstige artistiek leiders en creatief producenten voor Dans en Ballet, bij te wonen.

Uit 65 aanmeldingen vanuit de hele wereld is Bastian Manders, student aan de Opleiding Productie Podiumkunsten, geselecteerd om in januari 2012 de Rural Retreat, een vier dagen durende internationale denktank voor toekomstige artistiek leiders en creatief producenten voor Dans en Ballet, bij te wonen.

Deze denktank wordt georganiseerd door DanceEast, een van de meest vooraanstaande organisaties op gebied van dans en ballet in het Verenigd Koninkrijk. Zesentwintig leiders en toekomstig leiders uit de wereld van dans en ballet komen samen om kwesties van dans en leiderschap in de 21ste eeuw te bespreken. Wereldwijd gezien zijn deze Retreats sinds 2002 de eerste mogelijkheid waarin bestaande en toekomstige artistiek leiders en creatief producenten samen komen en hun gedachten kunnen delen in een inspirerende omgeving die open staat voor debat en discussie.

Voor meer informatie: http://www.danceeast.co.uk/press/315/DanceEasts-Rural-Retreat-2012-Future-Directors-and-Creative-Producers-for-Ballet-and-Dance/


Out of 65 applicants from around the world, Bastian Manders, student at the Production and Stage Management Department, is one of the 26 selected few to participate in DanceEast's Rural Retreat for Future Artistic Directors and Creative Producers for Ballet and Dance. DanceEast is one of England's leading dance organisations. Since 2002, DanceEast has been producing the internationally respected Rural Retreats.

These think tanks have been bringing together leaders and future leaders from the world of ballet and dance to look at key issues facing dance and its leadership and how we move forward in the 21st century. These Retreats have been the first global opportunity for existing and future Artistic Directors and Producers to come together to share their issues and concerns in an environment that is conducive to open discussion and debate.

Delen