Eindexamenwerk ex-masterstudent Bogomir Doringer op het IDFA

Gepubliceerd op

De installatie Hospitality van Bogomir Doringer is van 17 tot en met 27 november te zien in het IDFA DocLab in De Brakke Grond. Hospitality laat de psychologische en lichamelijke gevolgen zien van oorlog op militairen na terugkeer. Doringer studeerde hier dit jaar mee af aan de Master of Film van de Nederlandse Film en Televisie Academie.

De installatie Hospitality van Bogomir Doringer is van 17 tot en met 27 november te zien in het IDFA DocLab in De Brakke Grond. Hospitality laat de psychologische en lichamelijke gevolgen zien van oorlog op militairen na terugkeer van een missie. Doringer studeerde hier dit jaar mee af aan de Master Film van de Nederlandse Film en Televisie Academie.

Meer informatie
Doringer over zijn afstudeerproject

Hospitality op IDFA

Delen