'Een Poppenhuis' wint Ton Lutz Award

Gepubliceerd op

De voorstelling Een Poppenhuis van de Theaterschool heeft op het 23e ITs Festival de Ton Lutz Award voor beste regie gewonnen. Een Poppenhuis is de afstudeervoorstelling van Maren Bjørseth (Regie), Marjolijn Brouwer (Scenografie), Tom Vollebregt (Techniek en theater) en Sanne Liebregts (Productie podiumkunsten).

De voorstelling Een Poppenhuis van de Theaterschool heeft op het 23e ITs Festival de Ton Lutz Award voor beste regie gewonnen. Een Poppenhuis is de afstudeervoorstelling van Maren Bjørseth (Regie), Marjolijn Brouwer (Scenografie), Tom Vollebregt (Techniek en theater) en Sanne Liebregts (Productie podiumkunsten).

De jury van de ITs Ton Lutz Award is overtuigd door de glasheldere enscenering van Een Poppenhuis. Muzikaal, prachtig vormgegeven, sexy, mooi geacteerd en met een fascinerende hoofdrolspeelster. Volgens de jury betuigt regisseuse Maren Bjørseth zich van 'een strakke regie, een groot vormbewustzijn en een vermogen persoonlijke thema’s uit dit veel gespeelde repertoirestuk te lichten'. De jury herkent in haar een echte regisseur en is benieuwd naar haar volgende productie. Bjørseth wint € 4.500,- aan prijzengeld, te besteden aan de verdere ontplooiing van haar talent.

De voorstelling Een Poppenhuis op tournee in 2012-2013

Laatste nieuws:
Maren Bjørseth
(Regie) en Marjolijn Brouwer (Scenografie) maken sameneen nieuwe productie in Frascati, in januari/februari 2013. Meer informatie over de voorstelling Helling: http://www.theaterfrascati.nl/content/helling-4

In dit bericht
Maren Bjørseth
Marjolijn Brouwer
Sanne Liebregts
Tom Vollebregt

zie ook
Lichting 2012 de Theaterschool
Regie Opleiding
Scenografie
Techniek en theater
Productie podiumkunsten

foto's: Robert van der Ree

Delen