CvA-alumni spelen op Paleis Soestdijk

Gepubliceerd op

Speciaal voor Paleis Soestdijk zijn drie ensembles geselecteerd van jonge talentvolle Nederlandse musici. Stuk voor stuk veelbelovende prijswinnaars, waaronder het succesvolle van Baerle Trio en de winnaars van het Prinses Christina Concours 2012. De instrumenten waarop zij spelen worden hen door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds ter beschikking gesteld.

12 augustus speelt het Van Baerle Trio en 2 september het Van Baerle Kwartet, beide met CvA-alumni.

 

 

Bij ieder concert geldt dat u op zondagochtend om 09.30 uur wordt ontvangen met koffie en een croissantje waarna u vervolgens geniet van het concert in de Oranjerie. U kunt zelf aangeven of u aansluitend gebruik wilt maken van de mogelijkheid om mee te gaan met een rondleiding door Paleis Soestdijk.

Voor informatie en kaartverkoop zie http://www.artifex.nu/soestdijkinconcert

Voor studenten en alumni geldt een korting van 10,-

Delen