Boodschappen voor het koningspaar

Een winkelier met een product uit haar zaak dat symbool staat voor haar boodschap

Gepubliceerd op

Derdejaarsstudenten van de minor Publiek & media werkten mee aan een buurtparticipatieproject van het Tropenmuseum Junior. Voor de fototentoonstelling interviewden de studenten winkeliers en marktkraameigenaren met de vraag welke 'boodschap' zij het nieuwe koningspaar willen meegeven.

Derdejaarsstudenten van de minor Publiek & media werkten mee aan een buurtparticipatieproject van het Tropenmuseum Junior. Voor de fototentoonstelling interviewden de studenten winkeliers en marktkraameigenaren met de vraag welke 'boodschap' zij het nieuwe koningspaar willen meegeven.

De studenten kregen ter voorbereiding les over het verzamelen van persoonlijke verhalen. De verzamelde boodschappen geven een mooie momentopname van de gemoedstoestand in de Dapperbuurt: veerkrachtig, enthousiast, betrokken en kritisch zijn woorden die bij het lezen van deze persoonlijke wensen bovenkomen.

Op maandag 29 april om 19.00 uur opent de fototentoonstelling in het ING-kantoor op de Eerste van Swindenstraat 379. Iedereen is hartelijk welkom. Meld je voor 26 april aan via info@tropenmuseumjunior.nl

De tentoonstelling is te zien tot zaterdag 1 juni.

Het Nationaal Comité Inhuldiging heeft het initiatief de Oranje Strik toegekend, dit is een officiële erkenning voor feestelijke activiteiten rond de troonwisseling die origineel, positief en authentiek zijn.

Delen