Erfgoedarena: hoe krijg ik uw baan?

Gepubliceerd op

De stijgende recordwerkloosheid in Nederland baart zorgen. De situatie heeft effect op verschillende branches en sectoren, waaronder ook het erfgoedwerkveld. Wat betekent dit voor het vinden van een nieuwe baan of het behoud van werk?

 

Hoe krijg ik uw baan? is de vraag die studenten van de Reinwardt Academie tijdens de Erfgoedarena op donderdag 13 juni beantwoord willen zien. Gastsprekers zijn:

 

  • Arnoud Odding (directeur Rijksmuseum Twente en directeur O dubbel d),
  • Esther Agricola (directeur Bureau Monumenten & Archeologie bij de Gemeente Amsterdam) en
  • Barbara Krulik (Managing Director van Dansmakers Amsterdam en zelfstandig consultant bij Krulik Cultural Consulting Services).

Zij zijn benaderd vanwege hun droompositie in het veld en geven tips en trucs voor werkzoekenden binnen de erfgoedsector. Wat hebben zij gedaan om te komen tot hun huidige aanstelling en hoe zag de arbeidsmarkt er toen uit? En waar liggen volgens hen de kansen in het huidige veld?

Het publiek wordt opgeroepen de genodigden actief vragen te stellen. Afsluitend wordt samen met het publiek nagedacht over een stap in de goede richting. Traditiegetrouw wordt het debat afgesloten met een informele netwerkborrel.

Voorafgaand aan de (gratis te bezoeken) Erfgoedarena bestaat de mogelijkheid om mee te eten op de Academie voor € 6,-, te betalen bij aankomst; € 0,50 korting bij reservering voorafgaand.

Aanmelden voor de Erfgoedarena via de Reinwardt Community
Aanmelden om mee te eten

Datum: donderdag 13 juni 2013
Aanvang: 19.00 uur (let op andere aanvangstijd dan gebruikelijk!)
Locatie: Dapperstraat 315, 1093 BS Amsterdam

Delen