Theaterschool start openbare talkshow HALf 6

Gepubliceerd op

Dit najaar start de Theaterschool een nieuwe talkshow onder de titel HALf 6. In de hal van de school gaan op tien dinsdagen gasten uit de stad, het werkveld, de opleidingen en de buurt met elkaar in gesprek over actuele onderwerpen en de podiumkunsten in tijden van transitie.

Wat voor veranderingen zijn er gaande in de samenleving? Welke positie neemt daarbij kunst en cultuur in? Wat gebeurt er in Amsterdam? Wat gebeurt er op school? Kan de Theaterschool een rol vervullen als kennisgemeenschap, ontmoetingsplaats en partner voor de stad Amsterdam?

De gasten en het publiek gaan op zoek naar antwoorden op deze en andere vragen in tien bijeenkomsten op dinsdagmiddag van 17.30 tot 18.30 uur. HALf 6 is een initiatief van het platform D/T (Dramaturgy/Theory) van het lectoraat Podiumkunsten in transitie van de Theaterschool. Wekelijks worden gasten van binnen en buiten de school uitgenodigd.

Publiek is meer dan welkom om aan de gesprekken deel te nemen. De toegang is gratis. De voertaal is Engels.

Meer informatie is te vinden op de website www.ahk.nl/half6.

zie ook
Lectoraat Podiumkunsten in transitie

Delen