Studenten Academie voor Beeldende Vorming organiseren Museumnacht in Rembrandthuis

Gepubliceerd op

Zes derdejaarsstudenten van de Academie voor Beeldende Vorming organiseerden in de Museumnacht van 2 op 3 november verschillende activiteiten in het Rembrandthuis.

 

Tijdens de Museumnacht stond het Rembrandthuis in het teken van het thema 'beleving'. De derdejaarsstudenten Milou Broersen, Grietje Schelvis, Veerle Swaalf, Karlijn Kuin, Miriam Roukema en Amber Bijvoet bedachten diverse activiteiten waarmee zij Rembrandt tot leven brachten. Onder andere sprak Rembrandt het publiek direct aan en waren er ruimtevullende projecties te zien die een nieuwe kijk op zijn leven gaven. Bezoekers konden dansen in een stille disco en meeschilderen aan de schilderijen van de grote meester.

De Museumnacht vond plaats in de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 november. Het Rembrandthuis is gevestigd aan de Jodenbreestraat 4 (tegenover de Theaterschool).

zie ook
Opleiding Docent beeldende kunst en vormgeving

Delen