Werk vierdejaarsstudente Anne Laoût te zien op HP/De Tijd Expo

Shoot voor bruidscouture Hillenius in Haarlem (2012), in samenwerking met vierdejaarsstudente Alina Blasquez

Gepubliceerd op

Anne Laoût, vierdejaarsstudente aan de opleiding Docent beeldende kunst en vormgeving, staat met haar werk op de website van HP/De Tijd. Onder de noemer HP/De Tijd Expo biedt het weekblad jonge veelbelovende kunstenaars de kans hun werk aan het grote publiek te tonen.

 

Bekijk HP/De Tijd Expo met werk van Anne Laoût

In haar beeldende werk onderzoekt Anne Laoût de relatie van techniek met het menselijk lichaam. Ze combineert de thema’s ‘de nieuwe mens’ en ‘techniek als tweede huid’.

Anne zit momenteel in het laatste jaar van de opleiding Docent beeldende kunst en vormgeving. In hun afstudeerjaar werken studenten voornamelijk zelfstandig aan de voorbereiding van het eindexamen. Ze studeren af met een kunsteducatieve stage, beeldend werk en een afstudeeronderzoek.

Meer werk van Anne is te vinden op het blog van haar afstudeerproces dat zij bijhoudt.

Stalactite II (2012)

Delen