Tien HALF6 columns gebundeld in publicatie ‘Where do we go from here?’

Gepubliceerd op

Tien columns die werden uitgesproken tijdens HALf6 in de hal van de Theaterschool, zijn gebundeld in de eerste publicatie van het lectoraat Podiumkunsten in transitie: 'Where do we go from here?'

Tien columns die werden uitgesproken tijdens HALf6 in de hal van de Theaterschool, zijn gebundeld in de eerste publicatie van het lectoraat Podiumkunsten in transitie: 'Where do we go from here?'

Van september tot en met december 2013 heeft er in de Theaterschool een opmerkelijk initiatief plaats gevonden: de publieke talkshow HALf6. Iedere dinsdag kwamen studenten, docenten, medewerkers en andere geïnteresseerden bij elkaar om te luisteren, mee te praten en te genieten. Gasten uit de stad, het werkveld, de opleidingen en de buurt gaven een inkijkje in wat hen drijft.

Where do we go from here? Dat is de vraag die iedere week aan de basis lag van een nieuwe column in HALf 6. Theatermakers, schrijvers, recensenten, onderzoekers en de directeur van de Theaterschool formuleerden voor ons hun gedachten en schroomden niet om de meest persoonlijke standpunten te delen met het publiek.

Tien columns, in de taal waarin ze in HALf6 werden uitgesproken, want dat is waar we nu zijn. En dat is van waaruit we samen verder gaan.
De bundel is aan te vragen via the-half6@ahk.nl.

In 2014 gaat HALf6 door. Wij zijn bijzonder blij dat wij in de eerste aflevering op dinsdag 21 januari twee bijzondere kunstenaars kunnen verwelkomen en HALf6 geheel gaan wijden aan: een tweegesprek tussen JOHAN SIMONS en ADELHEID ROOSEN.

Het actuele programma van HALf6 vindt u op www.ahk.nl/half6.

Delen