Lamp voor Filmacademie-commercial

Gepubliceerd op

De Filmacademie-eindexamencommercial 'Morgen word ik zestien' heeft een lamp gewonnen in de categorie Young Directors tijdens de ADCN Jaarprijzen voor Reclame en Vormgeving.

De Filmacademie-eindexamencommercial 'Morgen word ik zestien' heeft een lamp gewonnen in de categorie Young Directors tijdens de ADCN Jaarprijzen voor Reclame en Vormgeving.

De uitreiking vond plaats op 31 maart j.l. in een afgeladen Paradiso.

De winnende commercial werd gemaakt door Mees Peijnenburg (regie, L13), Layla Meijman (productie, L13), Erik Glijnis (productie, L14), Stephan Polman (camera, L13), Koen van Bergen (camera, L13), Brandon Grotzinger (sound design, L15) en Imre Reutelingsperger (montage, L13). Merijn Scholte Albers componeerde de muziek en Rijk Vollaers tekende voor de hoofdrol.

De beste creatieven van Nederland, reclamebureaus en adverteerders vierden als rocksterren hun gewonnen prijzen. Geheel in stijl met de locatie presenteerde Eric Corton de winnaars en werd er tot in de late uurtjes doorgefeest met muziek van DJ Sjef Rolet, The Silverfaces, Mass Electric, Kraak & Smaak, Jett Rebel en DJ Dimitri.

 

 

Delen